Menu
Alzheimer Café:15 oktober in het DAF Museum

Alzheimer Café:15 oktober in het DAF Museum

9 oktober 2018
Categorie: Startpaginanieuws

De digitale wereld, ook voor dementie-hulpmiddelen
In deze moderne tijd is er ook op het gebied van dementie al veel ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan handige hulpmiddelen voor thuis, aan apps op je mobiele telefoon of tablet en aan de website www.dementie.nl vol bruikbare informatie. Samen met onze gast bespreken we diverse hulpmiddelen en technologie (domotica). Wat is er zoal ontwikkeld en kan ondersteuning bieden bij geheugenproblemen en dementie? Ook maken we kennis met een zorgrobot: Robot Tessa.  

Praktische informatie
Het Alzheimer Café begint op maandag 15 oktober om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur in het Daf musuem. Het Alzheimer Café is bedoeld voor mensen met dementie, hun familie en andere belangstellenden. De toegang is gratis en de zaal gaat om 19.00 uur open. Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland, afdeling Zuidoost Brabant, in samenwerking met Archipel Zorggroep en Vitalis WoonZorg Groep. Het adres van het DAF musuem is Tongelresestraat 27, 5613 DA Eindhoven

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Thea Sturme, 040-2158000. Voor meer informatie over de cafés in Zuidoost Brabant kunt u kijken op de website van Alzheimer Nederland, regio Zuidoost Brabant.

Terug naar overzicht