Menu
2 oktober: Huntington Café

2 oktober: Huntington Café

26 september 2018
Categorie: Startpaginanieuws

In het Huntington Café wordt iedere keer een ander thema belicht aan de hand van een interview met een deskundige. Voor mensen met de ziekte van Huntington, hun partners en kinderen. Er wordt ruime gelegenheid geboden voor vragen en het delen van ervaringen.

De bijeenkomst is 2 oktober 2018, 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)
Locatie: Archipel Landrijt, Drosserstraat 1, Eindhoven
Onderwerp: Intimiteit en seksualiteit bij de ziekte van Huntington Gastspreker: Riët Daniël is als gz psycholoog en seksuoloog werkzaam bij Archipel Zorggroep. Seksualiteit en intimiteit horen bij het leven. Maar wanneer je als partner wordt geconfronteerd met de ziekte van Huntington, zal ook de intimiteit en seksualiteit veranderen. Hoe ga je daar mee om?

Bij Archipel en Land van Horne kunnen cliënten met de ziekte van Huntington (en hun familie) terecht voor ondersteuning, zorg en behandeling. Dit betreft zowel zorg en behandeling aan huis ,via de Archipel Polikliniek als ook dagbehandeling of (al dan niet tijdelijke) opname. Tijdens onze contacten met cliënten merken we dat er veel behoefte is aan informatie, ondersteuning en lotgenotencontact. Daarom starten wij vanuit Archipel en Land van Horne met het Huntington Café.

Namens expertteams van Archipel en Land van Horne nodigen wij u van harte uit om bij deze avond aanwezig te zijn. Locatie: Archipel, Landrijt ruimte de Oase Drosserstraat 1 5623 ME Eindhoven Wij hopen u op 2 oktober 2018 te mogen verwelkomen en stellen het op prijs als u zich via een email naar Inge Bogers aanmeldt voor deze avond: inge.bogers@archipelzorggroep.nl

Terug naar overzicht