17 februari 2021

1 maart Café Brein Webinar over Niet-aangeboren Hersenletsel

1 maart Café Brein Webinar over Niet-aangeboren Hersenletsel

Café Brein is een trefpunt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun partners en andere belangstellenden. 

Online bijeenkomst
Maandag 1 maart 2021 van 16.30 tot 17.30 uur vindt een Café Brein webinar plaats, dit is een online bijeenkomst. Marjan Enning, lid van de werkgroep Café Brein en coördinator bij het NAH Netwerk Zuidoost- Brabant is gastspreker van de avond over het thema ‘De werking van de hersenen en de mogelijke gevolgen bij letsel’. Je kunt je tot 24 februari 2021 aanmelden via cafebrein@libranet.nl.

Over Café Brein
Café Brein is een trefpunt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun partners. Ook andere belangstellenden als familieleden, vrienden en hulpverleners zijn welkom. Eén keer per twee maanden vindt er een bijeenkomst plaats, waar in een gezellige en ontspannen sfeer een onderwerp centraal staat. NAH treft iedereen, zowel jong als oud. Iedereen is welkom. 

Café Brein heeft enerzijds een informatief karakter. Daarnaast biedt het je vrijblijvend de mogelijkheid in contact te komen met lotgenoten. Ben je geïnteresseerd, breng dan eens een bezoek aan Café Brein. Er zijn geen kosten aan verbonden. In verband met de coronamaatregelen is er gekozen voor een online bijeenkomst.

cafe-brein.jpg    Logo-NAH-Netwerk-ZOB.jpg